026 - 370 95 88 (menu optie 2)

Outlook Online is tegenwoordig een standaard onderdeel van Office365

Office365

Wat wij als 1 van de eerste aanboden als “Outlook Online” is tegenwoordig standaard onderdeel van Office365.
Dankzij de stabiele (doch prijzige-) Microsoft Office365 licentievormen heeft u alle actuele gegevens van de Microsoft Word/Excel/Powerpoint/Outlook etc. programma’s altijd en overal bij de hand. Waar u ook bent of met welk apparaat dan ook! Outlook staat online in verbinding met een beveiligde, razendsnelle server, zodat u, maar ook bijvoorbeeld uw collega´s of secretariaat steeds over dezelfde informatie beschikken. Of u de office programma’s nu raadpleegt op kantoor, bij een klant, thuis of onderweg, u bent voortdurend up-to-date. Afspraken, e-mails en contactpersonen staan veilig op de uitwisselingsservers en zijn door bevoegde gebruikers, waar ook ter wereld, te raadplegen en te bewerken. Ook uw PDA, smartphone of tablet is altijd bij de tijd. Je hoeft hem niet eens meer via een ouderwets kabeltje met uw pc te synchroniseren! Speedy-Networks zorgt ervoor dat de online office omgeving automatisch, draadloos en voortdurend gesynchroniseerd wordt.

Hoe werkt het?
Simpel! Neem contact met ons op via om een bestelling te plaatsen en wij doen een schermovername om je systeem of apparaat van de benodigde software en instellingen te voorzien. Na een korte uitleg kun je meteen probleemloos verder werken terwijl de software zijn werk doet!

Wat kost het?
De tarieven zijn per maand en exclusief BTW. Je gaat een abonnement aan dat na het eerste jaar, per maand opzegbaar is. Afhankelijk van de afspraken die we met je maken wordt het bedrag meestal per jaar via automatische incasso bij je afgeschreven maar natuurlijk zijn we hier flexibel in.


EXCHANGEBOX
: Per e-mail adres met “agenda/contactpersonen/e-mail met bijbehorende mappen” synchronisatie betaal je €5 euro (excl. 21% BTW per maand).
De éénmalige installatiekosten zijn €50 euro voor de installatie en het overzetten van je bestaande mails en instellingen.

OFFICE365 BUSINESS: Per e-mail adres met “agenda/contactpersonen/e-mail met bijbehorende mappen” synchronisatie EN het gebruik van het volledige office pakket op maximaal 5 computers betaal je €14,50 euro (excl. 21% BTW per maand). Hier zit dan ook een meteen een zakelijke OneDrive opslagmap van 1TB bij.
De éénmalige installatiekosten zijn €50 euro voor de installatie en het migreren van je bestaande mailadres met bijbehorende instellingen.

 

Hoe begin ik?
Als je interesse is gewekt dan je het beste rechtstreeks contact opnemen met Erik Arends van Speedy-Networks via telefoonnummer 026-3709588 optie2 of
Wij kunnen je dan meteen helpen met de activatie en het instellen van de gehele installatie. We maken hierbij gebruik van www.schermovername.nl