026 - 370 95 88 (menu optie 2)

Alles over de speedy-werkwijze!

Alles over de SPEEDY werkwijze !

``Het wereldje van de webdesigners lijkt als het ware opgedeeld tussen de simpele huis-tuin-en-keukenprogrammeurs met overroepen realisaties enerzijds, en de protserig ogende firma’s met vreselijke facturen anderzijds. Voor de doorsnee zaakvoerder die lukraak een website bestelt, is de verhouding tussen het geleverde eindproduct en het definitieve kostenplaatje vaak ontnuchterend…``
Dat is bij Speedy-Networks wel anders!

In stappen

Bij Speedy-Networks slaan we u niet om de oren met allerlei vaktaal of zelfverzonnen drieletterige afkortingen, noch met overdreven positieve verwachtingen waarin fenomenale bezoekersaantallen worden voorgespiegeld.

Daarentegen gaan we samen met u op zoek naar de doelstellingen en de mogelijkheden van uw project. We bekommeren ons over wat u nu echt wilt bereiken, gaan na wat de technische mogelijkheden zijn en proberen dit middels een duidelijk gesprek aan u te presenteren.

1) GESPREK

1) We hebben samen met u een vrijblijvend gesprek over uw wensen en ideeën. Wij kunnen alles maken, maar wat verwacht u zelf van uw eigen website? Welke functies moet het bevatten, of wat voor uitstraling wenst u? Misschien heeft u zelf al voorbeelden?

2) SCHETS

2) Er wordt een grove opzet gemaakt, dat naar believen kan worden bijgestuurd. Deze schets helpt u visualiseren en geeft een goed idee van het eindresultaat. Hiermee pijlen we ook of u al een bepaald “gevoel” bij de opzet krijgt?

3) OFFERTE

3) Als we het eenmaal samen eens zijn geworden over opdracht, prijs en het eindresultaat wordt de opdracht bevestigd.
Een duidelijke offertemail moet communicatieproblemen voorkomen. U weet precies waar u vooraf mee af bent.

4) BOUWEN

4) Wij beginnen met de bouw van uw website op onze servers. Tussentijds houden we u uiteraard op de hoogte van de voorgang en kunt u via een speciale URL eventueel ook tussentijds meekijken.

5) CONTROLE

Wij controleren nog een laatste keer de werking en maken uw wegwijs.
Misschien wilt u nog extra talen toevoegen of andere uitbreidingen toepassen?

Pas als alles naar wens is kunnen we overgaan tot de laatste stap.

6) LIVE GAAN

6) Uw website is klaar en staat online! Wij staan u met raad en daad bij om uw gloednieuwe website te perfectioneren of promoten. Middels een afrondend gesprek leren wij u omgaan met uw gloednieuwe website.

01

01

GESPREK

02

02

SCHETS

03

03

OFFERTE

04

04

BOUWEN

05

05

CONTROLE

06

06

LIVE GAAN

Aangenaam verrast over onze werkwijze?

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK VIA 026-3709588 OPTIE 2