026 - 370 95 88 (menu optie 2)

SSL Certificaten voor maximale veiligheid!

Wil je dat je website veilig en bereikbaar wordt via het het HyperText Transfer Protocol Secure (HTTPS) protocol?
Wil je dat contact/registratie formulieren, transacties, verbindingen en andere (bedrijfs)communicatie veilig gecodeerd wordt? Dan heeft u een zogenaamd SSL Certificaat nodig.

HyperText Transfer Protocol Secure is een uitbreiding op het standaard HTTP, met als doel gegevens veilig uit te wisselen over een computernetwerk. Met HTTPS wordt de dataoverdracht tussen gebruiker en webomgeving versleuteld verstuurd. Daardoor is het voor derden niet mogelijk om de data te lezen. Dat biedt bescherming tegen o.a het aftappen of monitoren van je verbinding.

Er zijn verschillende validatiemethoden voor SSL Certificaten:

  • Domeinnaam gevalideerd (DV)
  • Extended gevalideerd (EV)
  • Organisatie gevalideerd (OV)

 

Het EV-Certificaat wordt het meest verkocht omdat je hiermee ook de bekende “groene balk” in je browser krijgt te zien.
Onze website (https://speedy-networks.com) heeft ook zo’n groene balk en alle communicatie is hiermee geheel beveiligd. Klik maar eens op het groene slotje linksboven in uw browser voor aanvullende veiligheids-informatie over ons certificaat.

ssl-certificaat

De kosten zijn momenteel €189 euro per jaar (excl. 21% BTW) en we rekenen tijdelijk geen extra installatiekosten voor de intergratie en installatie van dit certificaat op uw domein!  (t.w.v. 125 euro) Voor meer informatie of een bestelling kunt u mailen naar

 

 

Eind 2014 maakte Google bekend HTTPS te laten meewegen in de ranking van de zoekresultaten. Google wil zich daarmee actief inzetten om het internet veiliger te maken. Dat vonden wij een positieve ontwikkeling en daarom stellen bij bij ieder “onbeperkt” hostingpakket een gratis DV website certificaat per domein beschikbaar!