026 - 370 95 88 (menu optie 2)

Veelgestelde vragen

Speedy-Networks veel gestelde vragen (F.A.Q) pagina

Wij geven graag antwoord op VEEL GESTELDE VRAGEN

Veel gestelde ALGEMENE vragen:


Hosting betekent letterlijk "onderbrengen". Website hosting is dus het onderbrengen van je website.
Wij leveren de infrastructuur waarop je website gebouwd kan worden. En dat is nodig om de bouwstenen (bestanden) die je website vormen op internet te stallen.

Welk pakket je nodig hebt is geheel afhankelijk van wat je met je precies met je hostingpakket wil gaan doen. Wil je alleen de naam vastleggen? Kies dan parkeren. Wil je meteen een mailadres aanmaken en heb je genoeg aan 1 pagina met een foto of visitekaart? Kies dan het doorlink pakket. En wil je meer? Dan kies je het onbeperkt pakket.

Support is het Engelse woord voor "ondersteuning". Oftewel hulp in geval van problemen of vragen. Wij zijn dagelijks bereikbaar voor allerlei uiteenlopende vragen of oplossing op problemen. Wil je een nieuw mailadres instellen? Kun je geen FTP verbinding maken of lukt er iets anders niet? Bel of mail ons dan.

Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar (rechtstreeks via 06-17046133) of tijdens kantoortijden op ons hoofdnummer 026-3709588 optie2.
Je kunt hier ook een voicemail achterlaten en/of een e-mail sturen naar .

Jazeker! Via domeinnaam.nl/webmail (of https://hostingserver.speedy-networks.com/webmail ) kun je inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord en online via de beveiligde website gebruik maken van je mailbox. Altijd en overal op een veilige manier!

Staat je vraag hier niet bij?
Mail of bel ons dan en we plaatsen je vraag (met antwoord) erbij op deze pagina.