026 - 370 95 88 (menu optie 2)

Een online backup maken is niet moeilijk!

Een volledige computer back-up is simpel te maken met de online back-up software van Speedy-Networks!
Wij zijn namelijk officieel IASO dealer. Dit betekent dat wij aangesloten zijn bij de grootste online backup leverancier ter wereld!
Wij voeren maandelijks meer dan 2 terrabyte aan belangrijke gegevens door in onze speciaal daarvoor ingerichte online (cloud) omgeving.

Het belang van het maken van een reservekopie zal u niet onbekend zijn.
Zeker als u ooit iets dierbaars verloren bent ziet u de waarde van een recente back-up pas echt goed in.
Een online back-up wordt op een door u ingesteld tijdstip ingesteld (‘s nachts als uw PC/laptop of server aan staat) en zonder dat u hier iets van merkt gemaakt. Alle belangrijke data van uw systeem wordt via een beveiligde verbinding via het internet naar onze veilige Nederlandse back-up-servers gestuurd.

Online backup safeguards your data against computer crashes – Neem geen risico! Zorg voor een goede online backup zodat u niks kan gebeuren in geval van uitval.

448-bit bowfish encryption assures security of your online backup data. – Via een 128Bits SSL Verbinding wordt uw data via een 448-bit Blowfish Encryptie opgeslagen, zodat u er zeker van kunt zijn dat u data veilig is.

24/7 access to your data – U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week gemakkelijk uw eigen back-up instellingen inzien of aanpassen via elke reguliere browser.

Mac and PC compatible – De software is volledig geschikt voor Mac, PC of Server. Oude en nieuwe besturingssystemen worden probleemloos ondersteund.

Great value for money – De prijs/kwaliteit verhouding voor dit product ligt met €12,50 per 5GB erg gunstig.


Hoe werkt het?
Simpel! U neemt met ons contact op via om uw bestelling te plaatsen. Wij plannen samen een afspraak in om op locatie of op afstand via een schermovername de benodigde instellingen te doen. Samen lopen we door het systeem om te selecteren wat van waarde is en wat niet en we maken een tijdschema aan voor de backup. Na een korte uitleg kunt u probleemloos verder werken terwijl de software dagelijks zijn werk doet. U heeft hier absoluut geen omkijken meer naar.

Wat kost het?
Voor de online back-up betaalt u €12,50 per 5GB per maand (exclusief BTW) voor het beheren en opslaan van uw data en de beveiliging daarvan. U wordt compleet ontzorgt. De eenmalige opstartkosten zijn 45 euro voor de installatie en afhankelijk van de hoeveelheid aan data betaalt u dus 1 vast bedrag per maand. Als uw interesse is gewekt kunt u het beste contact met Speedy-Networks op nemen, om per e-mail of telefoon meer informatie te verkrijgen en wij kunnen u eventueel direct helpen met de activatie van uw eigen online back-up account!