026 - 370 95 88 (menu optie 2)

Welkom bij Speedy-Networks

Speedy-Networks is op 20 mei 2003 opgericht door Erik Arends,
vanuit de gedachte dat online diensten sneller en eenvoudiger moeten kunnen!

Speedy-Networks bestaat uit een enthousiast team van grafisch ontwerpers en programmeurs die gespecialiseerd zijn in webhosting, websites, webdesign, SSL certificaten, online-backups, mailserver hosting, gameservers, minecraft servers, websites op maat en met uw persoonlijke situatie mee denken. Dankzij onze brede online achtergrond en geruime ervaring met digitale media, databeheer en (opensource) CMS systemen, staan wij garant voor een nieuwe vorm van hosting wat wij u in een uniek ONBEPERKT pakket kunnen aanbieden. Zoals de naam al doet vermoeden geven wij u onbeperkt de mogelijkheden om uw website of e-mail op het internet te stallen. Of het nu gaat om 1 simpele foto of een volwaardige webwinkel, een Joomla/Wordpress website of uw eigen creatie. Speedy-Networks biedt u alle mogelijkheden zonder smoesjes of onverwachte rekeningen achteraf!

Wij kunnen uw bestaande website verhuizen of een unieke nieuwe domeinnaam voor u vastleggen.
Op onze supersnelle moderne servers, die met een uptime van 99,5% als sinds jaar en dag bereikbaar zijn, huisvesten wij e-mail, databases, grote en kleine websites en diverse webwinkels.

Virussen & hackers worden door onze beschermde anti-ddos omgeving vrijwel buitenspel gezet. Server-housing geschiedt in onze eigen solide datacenter omgeving met een gescheiden locatie in Rotterdam en Wormer. Dit biedt onze verschillende servers een veilig onderkomen met 24/7 back-up en monitoring.