026 - 370 95 88 (menu optie 2)

WordPress hosting

WordPress hosting

Wij zijn gespecialiseerd in WordPress geoptimaliseerd hosten; wat kun je daarmee? Nou snel, veilig en volledig een WordPress site bij ons onderbrengen. Dat mag een simpele site van 3 pagina’s zijn, of een complete webshop met een hoop extra plug-ins. Informeer naar de mogelijkheden want we zijn dol op uitdagingen!

We geloven niet langer dat je als WordPress gebruiker een speciaal pakket af moet sluiten en hierdoor meer moet betalen om je WordPress website online te zetten. Hieronder vertellen we meer over wat WordPress nou precies is, wat je ermee kunt en waarom wij goed zijn in het onderbrengen hiervan.

WordPress; wat is het?

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je een website kunt bouwen en beheren. Ooit begon WordPress als simpel blog-systeem, waarin de home-pagina van je website altijd je laatste (blog)berichten liet zien. Inmiddels kun je met WordPress gelukkig veel meer! WordPress is nu zelfs zó goed dat het zelfs door grote (Fortune 500) bedrijven wordt gebruikt.  Het is een zeer uitgebreid CMS beheersysteem waar je zelf gemakkelijk plug-ins en thema’s van derden in kunt plaatsen. Niet alleen kun je gratis en betaald hier dergelijke extra’s inzetten. Het is ook erg compatibel op vele servers op internet dus het is relatief eenvoudig om je website van elders naar ons toe te verhuizen!

Maar niet op elke server zal je website goed draaien. Daarom hebben wij de afgelopen jaren getest, getweakt en geprobeerd om WordPress zo snel en stabiel mogelijk op ons server systeem te plaatsen. Dit resulteerde in een speciale server (wordpress.speedy-networks.com) waar we onze wordpress klanten goed op kunnen hosten. Deze server wordt natuurlijk continue gemonitord en bijgehouden om je zo goed mogelijk te kunnen blijven ondersteunen in de toekomst.

Mocht je niet zoveel zin hebben om de lange teksten te lezen dan vat ik het hier nog even kort samen in blokken:

Wat is WordPress

WordPress is een veelgebruikt Content Management Systeem (CMS) waarmee je eenvoudig een website of webshop kunt bouwen en beheren.

Kan ik WordPress zelf uitbreiden?
Kan ik mijn website naar Speedy-Networks verhuizen?

Jazeker! Wij hebben je graag als klant en nemen je WordPress installatie kosteloos over naar onze speciaal ingerichte WordPress.speedy-networks.com server. Lees hier meer over speedy-networks.com/verhuizen

Related Post