026 - 370 95 88 (menu optie 2)

Wij denken graag mee!

Wij denken graag mee!

Wij denken graag met je mee! In de hostingwereld staan de techniek, de vernieuwingen en de nieuwe mogelijkheden nooit stil: Dus wij ook niet! Lees hieronder verder om te lezen over wat wij je kunnen bieden en bekijk enkele case-voorbeelden uit het verleden.

Misschien kunnen we jou ook helpen?

Omdat we met graag uitdagende situaties voorgeschoteld krijgen (en hier bijna 20 jaar ervaring in hebben!) kunnen we “out-of-the-box” oplossingen aanbieden die voor andere bedrijven simpelweg niet haalbaar zijn of hier asburde bedragen voor rekenen…

Enkele situaties uitgelicht:

We hebben door de jaren heen allerlei klanten gehad. Soms met een (voor ons) simpel probleem, andere met echte complexe vragen. Om wat meer context hierover te geven licht ik hieronder enkele situaties uit. Om privacy redenen zijn de klantgegevens uiteraard weggelaten en zijn de klantensituaties werkelijk, maar anoniem.

Snellere omgeving dan een simpele VPS nodig

Van een klant kregen we de vraag of we zijn bestaande Windows 2012 VPS wilde nakijken omdat met slechts 3 gebruikers het systeem al erg traag werd. Na wat controles bleek inderdaad dat deze klant beter af zou zijn met een Windows 2016 server op dedicated hardware. Wij mochten een nieuwe installatie op nieuwe hardware doen en de klant migreren van zijn simpele virtuale server naar de nieuwe server in ons datacenter. Deze situatie draait jaren later nog altijd stabiel en inmiddels werken er ruim 10 gebruikers dagelijks op.

Ik zoek een Linux hoster
Kun je ons bedrijf snel omzetten naar Office365?

Wil je dat we met jou meedenken? Mail dan je “probleem” naar en we gaan in gesprek over een passende en “speedy” oplossing!

 

Related Post