026 - 370 95 88 (menu optie 2)

Speedy-Networks heeft programmeurs voor verschillende wensen voor de meest uiteenlopende opdrachten.

Programmeren is het schrijven van een computerprogramma, een concrete verzameling instructies die een computer uitvoert. Dit is de taak van een softwareontwikkelaar of programmeur (bron:Wikipedia)

Onze programmeurs houden zich niet alleen bezig met het samenstellen van websites, webwinkels, bestelformulieren of andere online zaken, maar ook met het programmeren van software en (hulp)programma’s voor verschillende bedrijven en particulieren. Deze programmeurs zorgen ook continue voor het onderhoud aan onze servers, of de verbetering van verschillende softwarepakketten, ze vertalen de wensen van de klant naar op-maat-gemaakte applicatiesoftware.

Een voorbeeld hiervan is ons eigen op maat gemaakte Speedy-Networks controle paneel, wat u als klant toegang verschaft tot onze hostingmogelijkheden en u zelf controle geeft over uw instellingen:

cp-speedynetworksscreenshot

Maar wij hebben ook een branche pakket voor Shiatsu centrum gemaakt onder de naam “Time4U manager” wat de klant gemakkelijk de basisboekhouding en facturatie laat doen.

Zeggen deze technieken u allemaal niets, maar loopt u wel met een idee rond dat u graag vertaald wilt hebben naar een softwarepakket? Neem dan eens contact op met voor meer informatie! Misschien kunnen we een vrijblijvend informatief gesprek (aan huis?) inplannen.