026 - 370 95 88 (menu optie 2)

“Snelle & duurzame techniek die u nooit in de steek laat!”

Speedy-Networks laat niets aan toeval over wanneer het gaat om het veiligstellen van (backup) data en servers. Wij hebben het serverbeheer daarom uit handen gegeven aan onze partner HostingXS uit Nijmegen. Wij maken daardoor gezamenlijk gebruik van een van de beste datacenters in Nederland; Datacenter “Interconnect” in Den Bosch. Dit gebouw is gebouwd voor maximale betrouwbaarheid en bevat twee volledig afzonderlijke datacenters met aparte stroomgroepen, netwerk infrastructuur en speciale luchtkoeling.

De technische voorzieningen in onze datacenters zijn redundant uitgevoerd om maximale uptime te garanderen. Uiteraard zijn de Interconnect datacenters dag en nacht bemand, beveiligd en bereikbaar.

 • 24×7 bemand, bewaakt en toegankelijk
 • Redundante stroom-, koel- en netwerkvoorzieningen
 • ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd

Goed beveiligde server kast Bij stroom uitval nemen de nood generatoren het over Bij stroom uitval nemen de nood generatoren het over. De stroom wordt intern geregeld zo is alles onder controle De stroom wordt intern geregeld zo is alles onder controle Brand preventie. Brand preventie
Door de luchtkoeling wordt veel energie bespaard Alles worden goed geordend voor het beste overzicht Airco  

“Wij leveren standaard een uitgebreid scala aan mogelijkheden die bij andere providers extra geld kosten!”

Elke serverkast in ons datacenter is voorzien van twee compleet gescheiden stroomfeeds. Beide voedingen hebben ieder hun eigen zaalverdelers, compleet gescheiden UPS-voorziening en zelfs een eigen net/noodovername. In het ergste geval – bij langdurige uitval – maken we zelfs gebruik van drie dieselgeneratoren. Totale stroomuitval is dus gelukkig ondenkbaar.

Onze servers zijn allemaal van Supermicro, een A-merk dat volledig gespecialiseerd is in servers voor het datacenter. Wij werken hier al probleemloos mee sinds het jaar 2003, en hebben daardoor ook voldoende reserve onderdelen op voorraad. De software die we draaien bestaat onder andere uit het Linux besturingssysteem, dé standaard voor hosting van websites. Het bijbehorende controle paneel is ontwikkeld door onze service partner en wordt nog steeds continue bijgewerkt.

Ook onze administratie is binnenshuis ontwikkeld en is verregaand geautomatiseerd met hulp van automatiseringsbedrijf Net-ICT en WeFact. Heeft u administratieve vragen? mail dan naar en een administratief medewerker zal deze e-mail dan z.s.m in behandeling nemen.

Onze cloudservers draaien op een platform van OnApp, een vooraanstaand leverancier van cloud management software. Het grote voordeel van cloudlinux is dat elke website bij ons in een aparte omgeving functioneert. Verschillende websites worden gelimiteerd op het gebruik van geheugen en processor kracht, als 1 site die erg druk is, niet alle andere sites op de server onbereikbaar maakt. Continuïteit is bij ons gegarandeerd door onze stabiele back-upservers, die veelal met de innovatieve software van IASO werken. Uiteraard worden deze regelmatig van updates voorzien en getest.

Mocht u een maatwerk oplossing zoeken dan is dat uiteraard altijd mogelijk. Het beste kunt u dan even contact opnemen met Erik Arends via of telefonisch via 026-3709588 (optie2)

Verder ondersteunen wij diverse Windows & Linux diensten en protocollen standaard op onze servers.
Heeft u een bepaald protocol of script nodig wat hieronder niet vermeld staat? Geen nood; mail ons even en we passen het (indien mogelijk) voor u aan.

 • Linux 2.6.32
 • ASP & WindowsServer
 • PHP 5.3.3
 • IMAP & POP3
 • SMTP & Beveiligd SMTP2
 • CronJobs
 • SSI & SSL
 • Webalizer 2.21

Wij hanteren standaard een uitgebreid data-beleid, wat u als klant onbeperkt de mogelijkheid geeft om uw website te stallen, ongeacht het aantal Kilobyte, Megabyte of Gigabyte die daarvoor nodig is. Als u bijvoorbeeld een kleine website heeft van 2 MB dan kunt u gebruik maken van ons ONBEPERKT pakket, maar heeft u een website van 2 GB met heel veel verschillende foto’s en filmpjes? Geen probleem! Ook dan kunt u gebruik maken van ons ONBEPERKT pakket, voor 1 vast bedrag per maand!
Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek voor uw situatie.