026 - 370 95 88 (menu optie 2)

Bent u een bedrijf of particulier en wilt u de stap naar een eigen website maken?

U wilt een eigen website of webwinkel die zelf te beheren is. Zonder een duur maandelijks abonnement en bovendien wilt u zelf eigenaar zijn van de site en het eventuele maatwerk. Kies dan voor Speedy-Networks, want dan kiest u voor een bedrijf met meer dan 12 jaar online ervaring! Bij het bouwen van een nieuwe site, of het aanpassen daarvan, volgen we een vast stappenplan. Deze stappen zijn beschreven op onze werkwijze pagina. Speedy-Networks biedt een uitgebreid portfolio-overzicht van de vele websites die wij door de jaren heen hebben gemaakt. Van simpele visitekaart-websites, tot bestel en contact sites, verenigingswebsites of complexe webwinkels.

En ook bij webdesign geldt: een goede voorbereiding is het halve werk. Hoe beter vooraf in kaart is gebracht wat u precies wenst, zowel qua ontwerp als functionaliteiten, hoe soepeler de bouw verloopt.
We trekken dan ook veel tijd uit voor de voorbereiding. We laten je voorbeelden zien, vragen door tot we precies weten wat je mooi vindt en welke uitstraling past bij de identiteit van je bedrijf, en natuurlijk wat je website voor functies moet bieden en wat voor soort publiek je wilt bereiken.

In de meeste gevallen gebruiken we een Open Source CMS pakket zoals Joomla of WordPress voor een goed beheerbare basis, maar we bouwen altijd een website naar uw eigen wensen.
Hiervoor hebben we diverse experts in dienst die aan al uw verwachtingen zullen voldoen.
Denk hierbij aan programmeurs, grafisch ontwerpers of tekst-schrijvers.


websitebouwen

Meer informatie?

Heb jij nog geen website of is je website toe aan een update? Je hebt een website maar deze is niet compleet, of aan een update toe? Op gebied van nieuw webdesign of de nieuwste technieken is ook altijd wel winst te behalen. Neem daarom eens contact op voor een afspraak of persoonlijk advies en vergeet niet om vooraf onze portfolio pagina te bezoeken.